Ons bedrijf

Ons bedrijf

Lekkere Aardbeien

ABZ Seeds is een Hollands veredelingsbedrijf welke zich volledig toelegt op de ontwikkeling van F1-hybride aardbeirassen, vermeerderd door zaad. Met dit revolutionaire concept van zaadvermeerdering nemen wij een unieke positie in de wereld van aardbeirassen in.

Tegenwoordig bestaat ons assortiment uit meer dan twintig verschillende aardbeirassen.
Dankzij onze aardbei concept Delizzimo kan de consument nu ook midden in de winter genieten van de zomerse smaak van aardbeien. Met ons aardbeiplant concept Delizz kan iedereen op een eenvoudige manier thuis aardbeien kweken. De zaden van onze aardbeirassen vinden dan ook wereldwijd gretig aftrek.

Vanuit ons mooie pand Holland Strawberry House aan de Vleetweg in Andijk versturen wij de aardbeizaden naar meer dan 30 landen verspreid over 6 continenten in de wereld.

Voor verkrijgbaarheid, informeert u s.v.p. bij uw zaad- of plantleverancier.
Wij staan altijd open voor uw technische vragen over onze aardbeirassen.

Werken bij ABZ Seeds

Bij ABZ Seeds in Andijk werken wij met een enthousiast team aan aardbeirassen voor de gehele wereld. Wij oogsten veel succes en ons bedrijf groeit dan ook voorspoedig. Daarom zijn wij altijd op zoek naar goed gemotiveerde en goed opgeleide mensen die ons team willen versterken op diverse gebieden zoals proefveld beheer, onderzoek en marketing. Heb je interesse, laat het ons weten!

Als je een beeld wilt krijgen van de mensen die nu al bij ABZ Seeds werken, ga dan eens naar onze Facebook pagina Holland Strawberry House.

Onze Vacatures

Op dit moment hebben we de volgende vacatures in ons bedrijf:

Vacature Hoofd Veredelaar Aardbei F1 hybride

Aardbei specialisten uit Andijk-Holland